ANTALYA / FİNİKE - Arif Ortaokulu

Ock

Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak, okulumuzun şehitlere minnetini göstermek amacıyla bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunda okulumuz öğretmen ve öğrencilerine eşlik eden Finike İlçe Jandarma Komutanlığı askeri personeli de bu âna daha bir anlam kattı. Sıcacık evlerimizde huzur ve güven içinde olmamız için her koşulda canlarını hiçe sayan tüm askerlerimize ve emniyet güçlerimize şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Ara

İlimizin ve ülkemizin daha gelişmiş ekonomiler seviyesine ulaşması dileğiyle, tüm halkımızın ve bizlerin de çocukluğumuzda 'Yerli Malı Haftası' olarak kutladığımız Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı kutluyoruz."

Ara

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi, okulumuz öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi vererek eğlenceli ve faydalı bir etkinliğe imza attı.

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiştir. Bu kapsamda okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" uygulanacaktır.